Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mysterium


Då du stängt en dörr
Kan ibland

En ny
Öppna sig




Övriga genrer (Aforism) av Anders Nordlander VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-19 21:44



Bookmark and Share


  aol
sant vist skrivet,
2014-06-07

  walborg
Fint sagt
2014-05-20

  Carina Bendix
Ja, det är sant. Bra skrivet. :)
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP