Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motgambit

Hastigt färdas händer över pjäser
en klassisk öppning; ett förlorat parti
schackklockan som åter tickar
vit har ingen chans.

Din blick fastnaglad mot universums mitt,
ett rum vars nyckel är ett nattfjärilsben.
Med fönster av spåkulor, fingrar av svart,
låser det om dig.





Bunden vers (Annat versmått) av Virtute
Läst 271 gånger
Publicerad 2014-05-29 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virtute