Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDRIG MER.




Aldrig mer
skall jag hålla om henne
när hon är glad och mår bra


Aldrig mer
skall jag hålla om henne
när hon är sjuk och trött


Aldrig mer


Min armar känns så tomma




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-05-20 08:17



Bookmark and Share


    snöö
Dina ord tar tag i mig och gör mig rädda av insikten av hur svårt det svåraste är. Och inga tröstande ord finns att säga som kan göra någon skillnad för den som tvingas bära det tunga.
2014-05-30

  Stjärnöga
Berörande sorg
och oändlig
saknad..
där armarna
inte kan famna
får hjärtat
älska desto
mer..
den kärleken
dör aldrig
mellan er
båda
2014-05-30

  Lena Själsöga Keijser
du berör och jag upplever tomheten
2014-05-27

  Lena K Nilsson VIP
Ord som berör ...
2014-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Känns så sorgligt...
2014-05-24

  Alicia Stenfors
Det gör så ont...
2014-05-22

  Palett
Dina ord uttrycker så fint smärtan och saknaden när man förlorat någon man älskat !
2014-05-20

  WyS VIP
Berör!
2014-05-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Gripande skrivet om sorg som känns oövervinnlig.
2014-05-20

  Lars Hedlin
Kramar till dig!
2014-05-20

    ej medlem längre
Dina ord gör ont att läsa.
2014-05-20

  stig wikman
GRIPANDE .

Bra författat Marita.

KRAM FRÅN DALARNA.
2014-05-20

  Staffan Nilsson
Tiden läker inte alla sår
2014-05-20

  Connie
Berör mig enormt mycket!
2014-05-20

  Ljusletaren
Kramar om/ kram
2014-05-20

  Linda CH VIP
Har inga ord till tröst. Din text är gripande och innerlig.
2014-05-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Feedback vi alla
behöver, räcker
gott med ordklöver
en <3-lig men kost-
nadsfri manöver!
Väl tänkt och skrivet!


2014-05-20

  louisegirl
Dina ord gör mej så ont..
Så smärtsamt min vän
kramarom<3
2014-05-20

  Lehva VIP
Du beskriver din sorg med så mycket smärta och så naket att det skär i mig. Jag beklagar verkligen...
2014-05-20

  Yeppis
Vackert smärtsam
2014-05-20

    ej medlem längre
Smärtsamt vännen!
2014-05-20

  Cathrin M
Fin dikt om saknad.
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP