Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medelåldern




Doften av ros och pion
nära hans kind
Vem var hon?
Vem? undrade syrenen
Hon som lämnade doften
Det är du
Det är din kudde
Jag?
Jag doftar blyg viol
Liljekonvaljen fnittrade
Blyg viol?
Du är den blodrödaste rosen
Res ditt huvud
du står i full blom
nyligen mottagit den
Svarta pärlan




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-20 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just så!
2015-02-14

  aol
Så vackert skaldat vännen
2014-09-12

  Göran P Rödholm
Härlig dikt!
2014-06-05

  anits VIP
Så fint skaldat.
2014-06-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson