Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade oersättliga bästa vän.


då bär jag dig

Jag vet att du är stark
Att du klarar dig
Att du kommer fortsätta

Trots alla motgångar
Och alla svek
Killar som med dig lekt

Trots smärtan
Och sorgen
Saknad
Och längtan

Jag vet att du orkar
Men om du trots allt
Faller
Ska jag bära dig

Finnas där
Såsom du alltid funnits
För mig




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-20 13:06



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket fint!
2014-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om vänskap.
Vänner är en skattefri förmögenhet.
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP