Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För er som undrar så handlar dikten om de fyra ryttarna i Apokalypsen...


De fyras gäng

I stormens larm
med en krigares kraft
raseriet övervann allt
i den strid han haft

Stolt, med bröstet fyllt
av segerns eufori
hur handen svärdet höjt
i blodigt raseri

Med bleka kinder
och urgröpt kropp
hur svälten tärde
och skrek ge opp!

Så kom då äntligen
friden med full kraft
den svepte honom in
från det liv han haft




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-20 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter