Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer rim

det gick snett en vår

det kostade inte mer än en ett år

du grät inte, inte en tår

vår familj kunde inte gömma våra spår

dom från 50-talet är det inte alltid man förstår

de frågar ju aldrig hur jag mår

Lamino är delvis gjorda av får

vi träffas varannan vecka, ja det kanske går

mor är rar, far surar o slår

tunga dar, tills han bars ut på bår

även efter, när det kom brandkår

ålderdomshem utan påtår

som man bäddar får man sår

fuck! gubbväldet består

världen faller som ditt gråa hår

dör mellan några feta lår

tjejen spelade visst i en frälsiskår

Sankte Pers fråga var svår

bästa youtube-klippet från igår

klippa din tung: är allt jag förmår

den kör jag med joystich och når

inte pontiaks vingar som jag så åtrår




Bunden vers (Rim) av Per Blomqvist
Läst 471 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-20 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra och fyndig.
2014-05-29

  ULJO
Väl rimmat i en fin ordfläta
2014-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Jag gillar rim, så det här va kul...
2014-05-24

  aol
bravo skulle vilja höra din röst läsa den,
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist