Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar med vårvinden

Som en vårvind flög du förbi mig
Smekte min kropp och dansade med mig

Flög iväg från mig och krossade mitt hjärta påvägen
Flög tillbaka så många gånger
Krossad tusen gånger om

Föll varje gång för dina läppar var det vackraste jag visste
för att dina bröst var så perfekta
för att din röst var så helande

Du flög iväg en sista gång
jag skrek desperat att du aldrig mer skulle komma tillbaka
att du skulle lämna mitt hjärta ifred

Månader, år av tankar om vem du dansade med
om vem som blev helad av din röst
av saknad och av styrka

Ställde mig upp utan dig
Blev min egen sommarvind och dansade nätterna långa

Och nu
är du här igen

Härjar i min värld
med mitt hjärta i din hand

Jag vet att snart, snart flyger du iväg igen
Krossar mig så som alla andra gånger men
jag kan inte hjälpa att dansa med dig




Fri vers av Smurfeeeen
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-21 01:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vacker, men så smärtsam.
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen