Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de äldre glömmer



när jag blir äldre,
vill jag ej vara,
en sådan som
glömmer bort
hur det är att vara
en tonåring.








Fri vers av 17år
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-21 05:08



Bookmark and Share


  erkki
Med de tankar du har
ska du sent detta glömma
hur din tillvaro bar
när du smått tordes drömma
2014-12-20

  M M Mannheim VIP
Nej, gör inte det! Var som jag, är bara så ung som jag känner mig. Är 69! Men inne i mig är jag bara 25!
2014-12-20

  Lena Själsöga Keijser
det

är något vi ej borde glömma
och
egentligen ligger det inte långt bort

2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

17år