Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en morgon



en morgon,
vill jag vakna upp
utan svårigheter.
som på film,
där skådespelaren
är energisk,
går till fönstret,
sträcker på sig,
tar upp persiennerna
och tittar ut.
och när jag
tittar ut,
vill jag känna mig
redo inför dagen.




Fri vers av 17år
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-21 05:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kanske
en önskan vi ofta har
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

17år