Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSETS ÅTERKOMST


Gick långsamt

Steg för steg

Tungt och besvärligt

Stannade ofta

Samlade krafter

Gick från mörker till ljus

Var nära att ge upp

Kom fram till slut

Log försiktigt

Nu kan jag skratta utan att det känns förbjudet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-05-21 08:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre

'Nu kan jag skratta igen utan att det känns förbjudet

Så bra så!
2014-06-01

    snöö
Så berörande beskrivet om det som är så svårt att riktigt förstå för den som inte upplev det.
2014-05-30

  Stjärnöga
Underbart ljuvligt
glädjerik..
jag känner
euforin..
2014-05-30

  Lena Själsöga Keijser
det
gläder mig
2014-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott det känns...
2014-05-24

  Ildikó Asztalos Morell
Det tränger in under skinnet!
Fint skrivet!
2014-05-23

  Alicia Stenfors
Vad bra att du är här nu. Kram.
2014-05-22

  Ida-Marianne
och skratten är läkande...
2014-05-21

    ej medlem längre
Ja så småningom kan man skratta lite igen. Man förbjuder nog sig själv i början. Fin text!
2014-05-21

  Connie
Så fint skrivet! Smärtsam, stark och hoppfull!
2014-05-21

  Lehva VIP
En vacker beskrivning av en sorgeprocess..." nu kan jag skratta igen utan att det känns förbjudet"
2014-05-21

  Lars Hedlin
Gott i hoppfullhet till slut!
2014-05-21

    ej medlem längre
Läser dina ord och håller nästan andan...dom lever och känns så nära.
2014-05-21

  Gabrielle Laurèntzen
Tycker mycket om hur denna dikt trappas upp och på slutet inger ett härligt hopp...

Underbart diktat!


2014-05-21

  Anya VIP
Tycker mycket om slutraden. så talande!
2014-05-21

  louisegirl
Mycket smärtsam..
Men hoppfullheten finns på slutet ändå..
Fint skrivet!
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP