Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny tid för ökenlejon



ord flamma
klyver ökenstormen; i tid
en klar rista
ljuset bränner renar
skuggorna faller ifrån när
morgon ljusnar




Fri vers av abbe nilsson
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-03-27 13:30



Bookmark and Share


  raphaela
Så innerligt vackert, blev verkligen tagen..
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson