Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett ökenland

Värmen av ditt hjärta håller jag i min hand.
Samma värme som du lät rinna ut i sand.
Sanden av en öken där jag i ett främmande
land låter sanden värma mitt kallnande bröst.
I detta ökenland där jag med pärlor på min
panna och en isande själ söker din kärlek,
söker din tröst.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-21 21:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt och längtande...
2014-05-24

  ULJO
Fint skrivet
2014-05-23

  Lars Hedlin
VAckert framställt ;)
2014-05-22

    ej medlem längre
I oasen blommar kärlek, fint
2014-05-22

  M M Mannheim VIP
"I ett ökenlandskap" men ändå en dikt fullt med vätska! Tänk att ökensand består till 80 procent av vatten. Det är därför som sanden i en öken kan röra sig. Så din kärlek kan bli fruktsam.
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.