Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur en outgiven samling med titeln "Duck Winter och andra återuppdykanden"


Sent omsider

sent omsider

tiden lider

mot sitt slut

i evighetens

kretslopp

i galaxernas

manège

 

tiden börjar åter

föds på nytt

i samma ögonblick




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-22 00:11



Bookmark and Share


  UllaBritta
Ja, du har rätt livet är ett kretslopp. Ett liv som går och kommer. Det finns en himmel och ett helvete. Det är bara att välja. Eftersom man föds på nytt så kan man välja på nytt, kanske det rätta.
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström