Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna kom till efter den senaste tidens diskussion. Samt när jag såg en person gå fram och slänga skräp, min kommentar kring detta möttes av diverse okvädesord.


Nu får det vara nog

jag vet bara min egna upptagna verklighet, den som skiljer mig från er

Jag spottar på ert värde och upphöjer min existens

Er uppenbarelse utmanar, rubbar välfärdens bild men jag vet vad jag ser

Så ni vill ha, testa ett jobb då kanske det bränns

Jag hastar förbi och slänger alltid bara skräp i eran smutsiga kopp

Organiserad fattigdom fy fan!

Jag pratar med mina vänner och affischerar om att nu är det stopp

ni har förstört hela dan

jag ger mig ut och skriker -kasta ut, gör om gör rätt

nu pratar de i mobiltelefon

vad ska vi egentligen tåla med svenska mått mätt

fattig? vilket hån




Fri vers av vestis
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-22 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vestis