Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRÄNDRINGENS GLÄDJE



"Vi har tyvärr inga andra storlekar"
sa damen
med ett hånleende

"Inte jag heller"
sa jag
och smög ut ur affären

Övervikten försvann

Tillbaka till affären

Samma biträde
och ändå inte

Leende tog hon fram säsongens nyheter

"Vill inte förhasta mig"
sa jag
och dansade ut




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-05-22 08:54



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Segerns sötma
är ljuvlig..
så vackert
beskriven..
2014-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Läckert skrivet...
2014-05-24

  Anya VIP
Mycket bra inledning!
""Vi har tyvärr inga andra storlekar"
sa damen
med ett hånleende

"Inte jag heller"
sa jag
och smög ut ur affären "

Dessa ord talar för sig! Kärnfullt!
2014-05-23

  Alicia Stenfors
Fint, som vanligt. Jag tror att jag redan läst den.
2014-05-22

  Lars Hedlin
;) JA stå på ...Håller med Zavanna här ;) kram
2014-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Bravo! Alldeles rätt gjort.
2014-05-22

    ej medlem längre
Du visar styrkan av att vara dig själv och stå över andras dumhet.
2014-05-22

  Lehva VIP
Gott:-). Vilken go liten berättelse med så få ord. Genialt.
2014-05-22

  louisegirl
Ja en del passar inte att jobba i affär..
Men skönt att du fick dansa ut andra gången..;)
Bra förmedlat!


2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP