Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När själen har ro, faller allt på plats.


Inre harmoni.

När jag gick
ner till
stranden
i Falkenberg
vid 17 tiden
idag
mötte jag
en man
som gjorde 
min dag.

Låt oss
kalla honom
för
han
kort
och gott.

Han satt
bara där
med ett
smittande
leende
och man
kunde
riktigt ta på
hur mycket
han njöt

han betraktade
han lyssnade
han luktade

men

han gjorde
också
en total
återkoppling
på hela sitt

liv

sedan tittade
mannen upp
och sa

att han 

var jag.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 1333 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-05-22 18:06



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
väcker eftertanke, fint framfört en text som ej lämnar en oberörd

applåder
2015-08-23

  soligajag_1 VIP
Det är så håren reser sig på
mina armar när jag läser din text.Den går
verkligen in på djupet!!
2015-04-26

    AgnesKenshin
så ska det vara!.. så fint anslut, får konstigt nog lite härligt gåshud av det.
2014-09-12

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar det här...känns gott...
2014-05-24

  Angel of love
Full av insikt av livet, så bra text!
2014-05-22

  aol
Oväntat bra slut
2014-05-22

  agneta pichler
Underbart har du fångat
en lycklig vacker dag på stranden :)
2014-05-22

    ej medlem längre
Fantastiskt bra!Med ett totalt oväntat slut;)
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP