Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ändrar aldrig filosofi och då krigar terapeuten




Jag kommer och går på den poetiska sajten, bråkar med politiska rödvinslyriker utan självdistans, skriker efter de vackra poetissorna som aldrig lyckas stava rätt och är förälskad i briljanta damers flykt från verkligheten.

Vissa dagar skrattar jag åt allting. Vissa nätter skrattar jag åt ingenting. Ibland byter jag kostym eller parfym, andra gånger tar jag på en annan hatt, men jag ändrar aldrig filosofi och då krigar terapeuten vidare med mig.

Nu har jag sansat mig, ligger på den röda divanen och blundar. Jag äter vindruvor, lyckopiller och sömntabletter. Det känns som en dröm, men jag sover inte, eftersom jag simmar i havet och försöker se hur djupt det är när jag blundar.


__________________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-22 18:34



Bookmark and Share


  axveronika
Den här texten lyckas med konststycket att var rolig och fruktansvärt allvarlig samtidigt. Den är intressant och har bra flyt
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP