Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och allt började här på Poeter.se :) Tack!


Poesi från Ordberoende Förlag i Poesibazaren på måndag

Möt poeterna Åsa Älvebrand, Ewa Åkerlind och Amanda Matz som läser ur sina diktsamlingar. På Stadsbiblioteket måndag 26 maj kl 18.

Åsa Älvebrand debuterade med diktsamlingen "I ensamhetens väntrum" den 15 mars i år. Den behandlar till stor del hennes upplevelser av den kroniska sjukdomen SLE, och av det oprovocerade överfall hon blev utsatt för 2010. Det är dikter om tunga ämnen, men med en humor och livsglädje som smittar.

Ewa Åkerlind debuterade med diktsamlingen "Saknad" 2009 och har senast gett ut "Från hängmattan ser jag havet" 2011. Hon har tidigare arbetat med kommunikation och PR men driver nu Ordberoende förlag på heltid sedan 2013.

Amanda Matz är konstnär, poet och DJ. Amanda debuterar våren 2015 med en diktsamling.

Bibliotekets bokbazar är ett samarbete mellan förlag, bibliotek och nätbokhandel för att främja den smala litteraturen. Vi ordnar olika typer av evenemang och har även försäljning av poesi till låga priser i poesibazaren på Stadsbiblioteket.

https://biblioteket.stockholm.se/kalender/poesi-fr%C3%A5n-ordberoende-f%C3%B6rlag




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 604 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-23 08:16



Bookmark and Share


  walborg
Stor uppmuntrande grattiskram!!!
2014-05-23

  aol
Kram, har du läst in någon dikt här skulle vara roligt att höra din röst,
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind