Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSÄKER DIAGNOS




Skulle hämta bilen hos "bildoktorn".

Leendet var lika krampaktigt
som handens grepp om plånboken.

Fakturan blev högre än väntat.

Önskar det fanns högkostnadsskydd.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-23 09:28



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det
vore ju helt fantastiskt
2014-05-27

  Alicia Stenfors
Det är livet.
2014-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, det önskar jag också...så fint du fick till det...:-)
2014-05-24

  walborg
Det torde finnas en instans för kunder att göra en anmälan!!! Googla eller fråga någon som kan och vet.
2014-05-24

  Connie
Det vore nåt för våra politiker att sätta i verket ;)
2014-05-23

  Lars Hedlin
JA det skulle inte vara dumt kostar en hel del varje år att ha bil ;)
2014-05-23

    ej medlem längre
Så är den bittra verkligheten...men önska kan man alltid!
2014-05-23

  Lehva VIP
Så sant. Och klokt. Vilken bra idé:-)
2014-05-23

  louisegirl
Åh va bra det vore ;)
Så bra skrivet!
2014-05-23

  KYREUS of Sweden
DET vore något!
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP