Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svalka

en kvav dag
vi väntade rastlösa
vi
vid havet och bergen
i fönsterkarmens skuggsida
på att nattens kalligraferade svalka
skulle ge oss utrymme
åskovädret i dig syntes vid horisonten
väntande
outbrutet
sträckande dina vita fingrar
mot de svarta klipporna




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-23 16:38



Bookmark and Share


  Madelene Edlund
"åskovädret i dig syntes vid horisonten" Underbart!
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe