Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om våra behov och en uppmaning till att försöka fylla dem på ett bra sett.


vacker

Vackra själ
ut och rör
fötterna vid jorden
Hungriga kropp
njut av livets
goda
längtande ande
älska din varelse
vacker

ja...
ge dig själv
vad du innerst inne
behöver




Fri vers (Fri form) av Sophia Ivarsson
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-23 19:16



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra
2014-05-24

  byggpoeten
Underbar!
Sluter är helt superbt!
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson