Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvön






Det är kaos i en annan värld. De springer runt i ett stenregn. Tusentals stenar i skyn som regnar i den mörkblå kvällshimlen. De slår ner i varenda fönsterruta. De krossar glas och lyktor. På kullen står barnen som kastar dom. De står i tusental från stadens alla håll. De står av alla de lovord dagen har gett om vad denna istid av ögon som stirrar in i kameror och ler ska leda. Det är svårt att nå ända upp till satelliterna men dom har sagt att meteoren är på väg in. Att nedsläckningen redan pågår.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-23 21:22



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
scary
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg