Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla min själ

stilla min själ

som sammetsnatten

stilla min själ

 

nynna varsamt på morgonsång

med framtidstro

stilla min själ

 

vila under stjärnbeströdda 

rymder vida 

stilla min själ

 

stilla min själ 

i sammetsnatten

- allt är väl 




Bunden vers av HanKa
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-23 22:38



Bookmark and Share


  petter rost
Oj en sådan gryningsvisa i en sådan stund där tårar betyder också skönhet.
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa