Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om vackra rynkor


djupa linjer

Djupa linjer
många år
känslor
djupa
lätta
glada
fyllda av smärta
allt syns
i mitt ansikte

Rörelse
nyfikenhet
barnasinne
mjukar upp
mig
och visar
frimodighet
ja,
allt får synas
i mitt ansikte




Fri vers (Fri form) av Sophia Ivarsson
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-24 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson