Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att äldre kan välsigna yngre människor


Välsignelsen

Varma
gamla
händer
Varmt
gammalt
hjärta
talar välsignelse
bortom ord
önskar
och vill berätta
allt som kan hjälpa
allt som kan ge
kraft
och
mod




Fri vers (Fri form) av Sophia Ivarsson
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-24 11:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Under fin text.
2014-05-24

  mare VIP
Så sant
fint!
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson