Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyft på kjolen

Spela din harpa och låt den klinga
förgyll himlen med din sång
fyll din bägare och låt den svinga
som du gjorde förr en gång

Lyss hellre till den sträng som ljuder
och spänn din båge hårt som förr
se hur kärleken stilla sjuder
och öppna ditt hjärtas dörr

Se hur molnen spricker isär
vänta en stund så kommer solen
är inte detta att vara kär
så lyft högt på kjolen

dansa en sväng för mig min vän
låt mig få se hur kjolen flyger
för att inte tala om hur det blir sen
när vi står där utan tyger

och funderar över vad som kommer sen
för jag och du min vän




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-24 19:09



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Me like :)))
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter