Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hemmets betydelse


Hem hem ljuva hem

Hemmet är
själens trygghet
ordning finns där
för att jag skall kunna förstå
I skönhet finns du
och fyller min längtan
med harmoni och lust

Jag behöver dig
bortom det beskrivbara
var jag än går
var jag än är och hamnar
- famna du mitt hjärta
och hjälpt den glömma
sorg
och
smärta




Fri vers (Fri form) av Sophia Ivarsson
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-24 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson