Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORS LILLE OLLE HAR BLIVIT VUXEN.




Olle är aldrig ute i skogen
Han ligger i soffan och dricker öl


De rosenröda kinderna har bleknat
Huden är grå som aska


Han är överdrivet rädd för djur


Blåbär är det värsta han vet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-05-25 08:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sorgligt, ett öde ingen vill möta..
2014-06-01

  Stjärnöga
Älskar din snillrika
humor och elegans ;)

Ja från gosigt doftande
babyrumpor
till svettiga ölstinkande
gubbdito..
efter 30 går det
bara utför.. ;)

2014-05-30

  Alicia Stenfors
Den hade jag läst.
Vi alla transformeras och det till det sämre.
2014-05-27

  Ljusletaren
Ha, ha ... skrattar gott och nickar med i dina ord. Så här kan det vara för många/ kram
2014-05-27

  louisegirl
Vilket öde!
Stackarn!
2014-05-25

  ResenärGenomLivet VIP
Ett sorgligt öde...:-(
2014-05-25

    ej medlem längre
En sorglig bild av barndomens lilla Olle.
2014-05-25

  Annika Persson
Och någon mor har Olle aldrig haft. Lola dog när han var tre år.
Det är därför som han gråter på mors dag.
2014-05-25

  Lars Hedlin
Men lufsar säkert fortfarande hem rädd till mor ....
2014-05-25

  walborg
Väl formulerade bilder
2014-05-25

  Angel of love
Vilket hemskt öde Olle gick emot.
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP