Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärleken :)


Mötet

Vi har setts förut
men aldrig så här.
Vi har älskat mycket
men aldrig så djupt.

Du lyser
mitt det varma kaoset
av känslor.
Ljuslåga
sätter eld på mig
i obeskrivlig ömhet.

Just nu är din längtan min
och min längtan din.

Trodde aldrig jag skulle
få uppleva det här,

att vara förenade
i djup av djup




Fri vers (Fri form) av Sophia Ivarsson
Läst 480 gånger
Publicerad 2014-05-25 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson