Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Skränet där inom dig,
Djupet här inom mig,
Var på här hos mig,
Orsakar skränet inom dig,
Leder till djupet inom mig,
Varaktigt hemma hos mig,
Var du länge nog hos mig?
Eller hur kände du dig?
Bli kvar där hos dig,
Du finns kvar inne hos mig,
Tills jag ger mig,
Det är över, för dig, hos mig,
Du hittar dig inte längre hos mig.

Torbjörn S. Brandhill




Fri vers (Prosapoesi) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 625 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-25 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill