Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Mamma!

Mutter du bist in mein Hertz

 

Mamma, tu sei nel mio cuore

 

Mamá, estás en mi corazón

 

Maman, tu es dans mon coeur

 

Mother you are in my heart

 

Mamma du finns i mitt hjärta

 

Kram på Mors Dag <3

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 648 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-05-25 17:03



Bookmark and Share


  Stjärnöga
vacker kärlekshyllning
och öm till mor <3
2014-05-29

  Carina Bendix
Underbar hyllning och kärleksförklaring.:)
2014-05-28

  Angel of love
Så varmt och vackert skrivet.
2014-05-27

  Ljusletaren
Att hon gör var hon nu än är ... i himlen eller på jorden/ kram


2014-05-27

  Connie
Så vackert!
2014-05-27

  Teresia Ridell
Så fint !
2014-05-27

    ej medlem längre
Varmt och vackert!
2014-05-26

    Dan Myrbeck
Fin multilingual
celebration!
2014-05-26

  Anna Nickolausson
rörande ord som visar värme i ditt hjärta till din mamma
2014-05-25

  Anna Nickolausson
rörande ord som visar värme i ditt hjärta till din mamma
2014-05-25

  anits VIP
Så fin och kärleksfull hyllning
till mamma.
2014-05-25

  louisegirl
Fin hyllning till mamma <3
2014-05-25

  Rozsi.kovacs

Lycklig mamma du har som kan
skriva så fint om henne hon bär
säkert på en stolthet för sin son
2014-05-25

    Birgersdotter VIP
Vackert och kärleksfullt
2014-05-25

    ej medlem längre
Kärleksfull hyllning till mamma.
2014-05-25

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket kärlek till mamma...härligt...
2014-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Kan inte sägas ofta nog!
2014-05-25

  Lindha W Gustavsson
Fint!
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin