Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsäng

ta min hand
följ med mig ut
då när gräset är som grönast
som mjukast
som skönast

i det svala gröna
sveper en ljummen vind
när jag stryker lätt med smörblom
runt dina ögon
läppar
din näsa
och kind

håll min hand
håll den hårt
lova mig att inte släppa taget

att vila här
i sommarsäng med dig
är det vackraste
jag kan tänka mig

du värmer mitt hjärta
som solen värmer min hud

blundar och känner
hur dofterna blandas
blundar och hör
hur du sakta andas

här där drömmar är verklighet..




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-25 20:01



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Härligt somrig känsla.
"Sommarsäng"... så
skönt det låter! :D
2014-05-27

  Lars Hedlin
Så fint du skriver ;)
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet