Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampsport & frispel - limerick

 

En svärmorsdrömsk Don ifrån London
har publikfriat under taekwondon
Mitt i rond nummer två
lät han färgbältet gå 
så hans dräkt gick isär - Kära nån Don!




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-25 23:51



Bookmark and Share


  limerick
Där satt den!
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP