Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi fungerar

Jag älskar dig
Jag vill inte säga något annat nu
Jag älskar dig, poetvän
Jag är alltid rädd att min kärlek inte räcker till
Jag är alltid rädd att tiden ska svika oss
att det vackra ska försvinna
men ikväll så märkte jag igen
hur enkla samtal lyser av enhet och kemi i natten
hur du och jag, vi
fungerar
Motorn startar och kör flera mil
för att bara vilja fortsätta
Engagemang och kärlek är vårt eviga bränsle
och vi sitter ihop som en enda bil
du och jag
tillsammans

Jag älskar dig
Jag älskar hur vi käkar varandras ensamhet
och kysser såren av det gångna
och tillsammans kan vi hitta de vi verkligen är
för vi är mer än vad andra ser
som en djup skog
tagen för givet
men den är så vacker
så full av överraskningar
detaljer
liv

så full av liv
av den operfekta skönhet som frihet innebär




Fri vers av Elinsomalltid
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-26 09:53



Bookmark and Share


  Eric Hellberg
Sanningen är operfekt, därför är även operfekthet vackert <3
2014-06-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid