Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv.

Kan vara olika ur människors perspektiv.
Definiera ordet.

Det kan vara....
Blomman som skall slå ut sina blad.
Larven som ligger i sin puppa och ska bli en fjäril.
Människan som börjar om på något nytt kapitel i sitt liv.
Barnet som skall komma till världen.

Ett liv innehåller kapitel, precis som i en bok.
Massor av känslor, precis som väder.
Kan vara roligt, underbart, lyckligt, kärleksfullt.
Ändock tråkigt, jobbigt, sorgligt, ogillande.

År, månader, veckor,dagar, timmar, minuter och sekunder går iväg med nära och kära.

I denna tid håller Gud oss i hans hand.
Bevakar oh hjälper oss.
För han älskar oss otroligt mycket.




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-26 20:17



Bookmark and Share


    GG
Orden gick rakt in i hjärtat! Varje bit har ett starkt budskap och sammanflätat blir det en så otroligt gripande text! Applåd och bokmärkning på detta!
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl