Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du kvinnan som går där?

Hon som inte har något hem att gå till.
Som är så meningslös att världen skyr
henne som pesten.




Övriga genrer av lilla_flikkan
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-03-27 18:26



Bookmark and Share


  tobbä
Mycket starka rader vännen!!!
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

lilla_flikkan