Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvar

Jag kryper ihop
Knäna mot bröstet
Hakan mot knäna
Fosterställning!
Försvarsställning!
Världen är elak
Oförstående
Stålsätter mig för att bli vuxen.




Fri vers av lilla_flikkan
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-03-27 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla_flikkan