Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notis

ditt
hår
slår
mot
örngottet
som
Norra
Ishavets
skumbubblor
slår mot
Hudson Bay

Och i nästa sekund står hela västerbottensgården
i brand
för
vår otur i loppisjakten




Fri vers av Alex Dirk
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-27 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Dirk
Alex Dirk