Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en Klematis

Du sammetslena mörkblå blomma,
som växt dig hög på en solvarm vägg.
Vad har du inte sett av glädje och värme,
av kärlek.
Vad kan du inte berätta om de liv som levts
innanför den solvarma solgula fasad du äger.
Trädgårdens dofter.
Människornas skratt och gråt.
Generation efter generation.
Saknar du som jag tiden som flytt?




Fri vers (Fri form) av Malou Åström
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-27 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malou Åström
Malou Åström