Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN GNISTA



Låt blicken vila

bortom stjärnorna

en underlig längtan

i det inre rummet

EN GNISTA

som tänder

andlighetens låga.

"Nasrin"
den 27/05- 2014




Fri vers av Nasrin
Läst 401 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-05-27 08:50



Bookmark and Share


  axveronika
vacker och ren...funderar över om det är en sån gnista som också tändder livets låga?
2014-05-29

  Carl Mikael Fäldt
Jag högaktar din text!
2014-05-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara gnistor
2014-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Vilket slags andlighet tror du på?
Håller du fast vid Jesus?
Galaterbrevet 1:8
2014-05-27

  Lars Hedlin
Oerhört vackert och ömt :)
2014-05-27

    ej medlem längre
fint!
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin