Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG PROTESTERAR




Jag är katastrofernas landningsbana.

Hinner knappt röja upp
förrän det kommer en ny.

Skall sätta upp en skylt med landningsförbud!




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-05-27 08:52



Bookmark and Share


  Palett
Jättebra, enkelt och koncist med en knivsudd humor !
2014-06-02

  aol
Säger bara kram vännen
2014-06-02

  Åsa Njunjes
Befriande insiktsfullt och sunt gränssättande i slutet.
2014-06-01

  Stjärnöga
Underbart snillrik..
ja vi kan inte
hjälpa alla utan
att ta hand om
oss själva också..
2014-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en bra idé...det tror jag att jag också ska göra...
2014-05-29

  Connie
Det gör du rätt!

Energitjuvar ska man helst hålla sig borta från. De lägger över sina inre konflikter på omgivningen.

I början förstår man inte vad som pågår och varför man känner sig trött och matt, nedstämd och hängig, tömd på all energi.

Var rädd om dig, din energi är just din!
2014-05-28

  Lena Själsöga Keijser
ditt hjärta är just
det
hjärtat

så linda armarna om dig själv
ibland
2014-05-27

  Lehva VIP
Gör det. Var rädd om dig själv:-)
2014-05-27

  Linda CH VIP
Gott tänkt! Ibland får man ta i med hårdhandskarna!
2014-05-27

  walborg
Tydlig skylt behövs!
2014-05-27

  Alicia Stenfors
Sätt på en gång!
2014-05-27

    ej medlem längre
Ibland känns livet orättvist!

2014-05-27

  Lars Hedlin
Bra där vännen!
2014-05-27

    ej medlem längre
Hoppas att de katastrofer du relaterar till inte är fullt så katastrofala som ordvalet kan tyda på. Snitsigt skrivet!

Birger
2014-05-27

    ej medlem längre
Kul dikt Marita!
2014-05-27

  louisegirl
Ja så kan det bli ibland...
Så bra skrivet vännen..
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP