Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärleks beröring på djupet


Kärleksträdgården


Så vackert
så underbart lysande
så växande
drar sig de mot solen
de allra sista dropparna
av bortom guld värt
längtan
liv
kärlekstörst
och beröring

de når långt ner
och famnar
smeker
vårar själar
vår ande
vårt jag?




Fri vers (Fri form) av Sophia Ivarsson
Läst 506 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-27 11:43



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Kärlekstörst och beröing
Hur man sår så blir det inte rakt
inte i min trädgård. Men kärleken
till trädgården är otrolig.
Bra

Ha det bra
bosse
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson