Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att se

Sluter ögonen
och ser
hur den rotlösa vinden
höjer sig
över öppna marker

Sluter ögonen
och ser
två pinnar i kors
fjädrar
och vitnande ben
nyss nedgrävda
i jorden

Ser ormen i gräset
en liggande åtta

Sluter ögonen
ett prisma bryter ljuset
larven spinner hypnotiskt sin puppa

Sover med ögonen öppna
ett finger i vinden
och sluter ögonen
för att se




Fri vers (Fri form) av Emma egentligen
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-27 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma egentligen