Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din panna är av glas

jag ser dina tankar

din panna är av glas

be mig inte le

tungan mörknar

skarpladdad och halvful

snart halvfull

kvällsarbete

jag använder bold

för att känna blod

jag använder light

för att känna döden

jag använder kursiv

för att irritera framtiden

jag skriver för hand

för inte kunna se




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-27 19:30



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
som en känsla av att vilja undvika det oundvikliga läser jag.
2014-05-27

  Niclas Petersson VIP
Devil in the details.
Snyggt.
Gillar.
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist