Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste


Livet skymmer
men anden
i vackraste färger
sträcker ut sina vingar
längs himlens allt
så vackert
som att födas
som att se allt
på nytt?




Fri vers (Fri form) av Sophia Ivarsson
Läst 483 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-27 20:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
låt anden sväva fritt
se allt, där är att se

fint
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson