Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma vy


Samma plats, samma vy,
samma skog, samma sten.
Men bryggan, den är ny
och dagen den är sen.
Samma tjärn, samma syn
kantat av en ny kamp,
samma sol upp i skyn
föder livsväxt och tramp.
Samma plats, samma vy
och jag är ganska ny.




Bunden vers (Rim) av Thomas Widemark
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-27 21:36



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det här var rim och reson.
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark