Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten


Famna det du inte kan veta
hoppas det du inte kan se
steg för steg i ovisshet
våga gå framåt, inåt

Inga oäkta tårar
eller glättiga ord
stryker ett streck över
smärtan, sorgen
eller rädslan

Nej,
bara äkta glädje
trygg kärlek
eller verklig tro
kan ge tröst

ge stadigare steg
in i det,
ingen ännu vet?




Fri vers (Fri form) av Sophia Ivarsson
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-27 22:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dikt som målar framtidshopp!
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson