Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingens fel

"Ingens fel", säger de till mig
men jag vet bättre;

Det måste ha gjorts fel
om det ska bli fel

Och plötsligt
så är det

Jag
som är fel




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-18 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek