Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en dröm

Förvandla min bleka avbild
ge mig en dröm att försvinna i

Berätta mig sagor
led mig in i fantasin

Min verklighet tiger
min hy är så grå

Låt väggarna blomma
öppna stjärnornas ljus

Möt mitt mörker med liv

Ge mig en underbar resa
denna min sista dag

Lös mig från livet så

låt mig lyfta mot stillheten så




Fri vers av bittemi VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-05-28 18:58



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Full av längtan till ljus och stillhet!
2014-06-15

  Lärling
Mycket fint!
2014-06-02

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, den berörde verkligen...
mycket fint och ömt...
2014-05-29

  Angela Bohlin VIP
denna berörde verkligen... vacker!
2014-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar vacker text om livets slutskede.
2014-05-28

  Lars Hedlin
Så fint och ömt i känslan!
2014-05-28

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2014-05-28

  Anya VIP
En text som skulle passa i en dödsruna. Jag är särskilt förtjust i sista raden....det där "så" är effektfullt.
2014-05-28

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2014-05-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar dikt i vackra kläder, om livets ände.
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

bittemi VIP